#160950: "Bannir la succube demande le mauvais prix"
O czym jest to zgłoszenie?
Co się stało? Wybierz z poniższych opcji
Co się stało? Wybierz z poniższych opcji
Sprawdź, czy istnieje już zgłoszenie na ten sam temat
Jeśli tak, ZAGŁOSUJ na to zgłoszenie. Zgłoszenia z największą liczbą głosów mają najwyższy PRIORYTET!
# | Status | Votes | Game | Type | Title | Last update |
---|
Szczegółowy opis
• Proszę skopiować i wkleić treść błędu wyświetloną na ekranie, o ile jakaś się pojawia.
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Proszę opisać co chciałeś zrobić, co zrobiłeś i co się stało
non, visible que dans le menu d'action• Jaką masz przeglądarkę?
Mozilla v5
• Proszę skopiować i wkleić tekst wyświetlany w języku angielskim zamiast w twoim języku. Jeżeli masz zrzut ekranu z tym błędem (dobry zwyczaj) możesz użyć Imgur.com, żeby wrzucić go do Internetu i potem skopiować łącze do niego tutaj.
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Czy ten tekst jest dostępny w systemie tłumaczeń? Jeśli tak, to czy został przetłumaczony więcej niż 24 godziny temu?
non, visible que dans le menu d'action• Jaką masz przeglądarkę?
Mozilla v5
• Wyjaśnij swoją propozycję precyzyjnie i zwięźle, tak aby jak najłatwiej zrozumieć, co masz na myśli.
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Jaką masz przeglądarkę?
Mozilla v5
• Co wyświetlało się na ekranie kiedy zostałeś zablokowany (Pusty ekran? Część interfejsu gry? Komunikat o błędzie?)
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Jaką masz przeglądarkę?
Mozilla v5
• Która z zasad gry nie była przestrzegana w adaptacji BGA
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Czy naruszenie zasad gry jest widoczne w powtórce rozgrywki? Jeżeli tak, to w ruchu o jakim numerze?
non, visible que dans le menu d'action• Jaką masz przeglądarkę?
Mozilla v5
• Jaką akcję w grze chciałeś wykonać?
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Co starasz się zrobić by uruchomić tę akcję w grze?
non, visible que dans le menu d'action• Co się stało kiedy próbowałeś to zrobić (komunikat o błędzie, komunikat na pasku stanu gry, ...)?
• Jaką masz przeglądarkę?
Mozilla v5
• W którym momencie gry pojawił się problem (jakie było aktualne polecenie w grze)?
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Co się stało kiedy próbowałeś wykonać akcję w grze (komunikat o błędzie, komunikat na pasku stanu gry, ...)?
non, visible que dans le menu d'action• Jaką masz przeglądarkę?
Mozilla v5
• Proszę opisać problem z wyświetlaniem. Jeżeli masz zrzut ekranu z tym błędem (dobry zwyczaj) możesz użyć Imgur.com, żeby wrzucić go do Internetu i potem skopiować łącze do niego tutaj.
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Jaką masz przeglądarkę?
Mozilla v5
• Proszę skopiować i wkleić tekst wyświetlany w języku angielskim zamiast w twoim języku. Jeżeli masz zrzut ekranu z tym błędem (dobry zwyczaj) możesz użyć Imgur.com, żeby wrzucić go do Internetu i potem skopiować łącze do niego tutaj.
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Czy ten tekst jest dostępny w systemie tłumaczeń? Jeśli tak, to czy został przetłumaczony więcej niż 24 godziny temu?
non, visible que dans le menu d'action• Jaką masz przeglądarkę?
Mozilla v5
• Wyjaśnij swoją propozycję precyzyjnie i zwięźle, tak aby jak najłatwiej zrozumieć, co masz na myśli.
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Jaką masz przeglądarkę?
Mozilla v5
Historia zgłoszeń
Dodaj coś do tego zgłoszenia
- Kolejne ID stołu / ID ruchu
- Czy F5 rozwiązało problem?
- Czy problem zdarzył się kilka razy? Za każdym razem? Losowo?
- Jeżeli masz zrzut ekranu z tym błędem (dobry zwyczaj) możesz użyć Imgur.com, żeby wrzucić go do Internetu i potem skopiować łącze do niego tutaj.