#162265: "最終計算時の花の価値の暴落についての計算が正しく行われていない"
O czym jest to zgłoszenie?
Co się stało? Wybierz z poniższych opcji
Szczegółowy opis
• Która z zasad gry nie była przestrzegana w adaptacji BGA
ゲーム終了時の点数計算において最も価値のある花の点数が半減されない、もともと1点の花が5点になって計算された。最も価値のある花の表現がトラック上の収穫された花の数であればゲーム説明が間違えていると思われる。• Czy naruszenie zasad gry jest widoczne w powtórce rozgrywki? Jeżeli tak, to w ruchu o jakim numerze?
リプレイから確認できます。
最終ターン後の終了処理の計算時です。• Jaką masz przeglądarkę?
Google Chrome v134
Historia zgłoszeń
申し訳ありません。ルールを誤解していました。
収穫された花の個数(回数ではない)分の価値が上がっていました。
Dodaj coś do tego zgłoszenia
- Kolejne ID stołu / ID ruchu
- Czy F5 rozwiązało problem?
- Czy problem zdarzył się kilka razy? Za każdym razem? Losowo?
- Jeżeli masz zrzut ekranu z tym błędem (dobry zwyczaj) możesz użyć Imgur.com, żeby wrzucić go do Internetu i potem skopiować łącze do niego tutaj.