#161951: "Transaction Gadget did not exchange dice"
O czym jest to zgłoszenie?
Co się stało? Wybierz z poniższych opcji
Szczegółowy opis
• Która z zasad gry nie była przestrzegana w adaptacji BGA
Unless I'm misreading the Transaction Gadget, it says it exchanges 2 dice between players. I tried using it (tried to use it to swap a 2 of my dice for a 3 of the other player's dice that they had stolen from me), After playing, I realized it didn't actually exchange the dice, which meant I couldn't complete the mission.• Czy naruszenie zasad gry jest widoczne w powtórce rozgrywki? Jeżeli tak, to w ruchu o jakim numerze?
boardgamearena.com/1/dicemission?table=645113298&replayFrom=30
I tried replaying it a few times to see what happened but it's unclear to me- the replay seems to reroll the dice that were exchanged but then puts them back at the original numbers.• Jaką masz przeglądarkę?
Mozilla v5
Historia zgłoszeń
Dodaj coś do tego zgłoszenia
- Kolejne ID stołu / ID ruchu
- Czy F5 rozwiązało problem?
- Czy problem zdarzył się kilka razy? Za każdym razem? Losowo?
- Jeżeli masz zrzut ekranu z tym błędem (dobry zwyczaj) możesz użyć Imgur.com, żeby wrzucić go do Internetu i potem skopiować łącze do niego tutaj.